klik lahhh Nuff saya

Monday, November 22

UTM STADIUM

UTM dah lama sungguh plan mendirikan sebuah stadium sendri
aku rse mmg x sempat pown batch aku nak merasa.
gambar2 nie sumer diambil 2-3 bulan lepas, baru jer nak kasi tgk kat saper2 x tgk g kan.
neway, minggu pekse yang sgt malas utk study, tapi rajen update blog.
semangat dah lame menghilang or tertinggal kat umah.
anyway, enjoy sket jerw pic stadium under construction,hehe












*aku nak kolam renang jerw,haha

4 comments:

  1. e...best nye...
    tp...bgnan under const. bole plak msk ek..
    hehe~

    ReplyDelete
  2. hahaha, org hebat jer dpt kan.hahaha

    ReplyDelete
  3. YEAY~~SEMPAT LAH MERASA STADIUM NI~HUHU

    ReplyDelete
  4. byk lahhh sempat, macam x sempat jerw

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...