klik lahhh Nuff saya

Thursday, November 18

Tutorial Untuk Follower








Thanks pada sape2 yang support jd follower kan,
hari tue ader......,eh takpe arrr, bia die senang ati ngan blog die
aku setuju ngan some pendapat
blogger kene arrrr support each other kan,
nie nak bg tutorial sket,
some of the kwn2 maybe x taw kan,
ble kte follow blog,
kdg2 amat sukar utk tuan nyer blog track link kte balik
laen larrr klu wat post kat shout box kan.
hehehe.
nie nak bg panduan utk kegunaan kte bersama,
agar tuan blog kte follow leh track kte balik.....bace smpi habis erk.

contoh klu mmbr kte yg sukar naktgk link die balik, sori erk kwn
dan nie plak contoh terbaek dr ladang yg senang sket aku g blog die, tepukan utk batu melukut
tutorial dibuat mse aku follow blog epal merah, aku dah ckp kat die dah pasal post nie, tapi sori erk, lewat gler post.huhuhu

ok pasnie leh tgk gmbr jer kan, hehehe




ok,dgn cara nie kan dah senang tuan nyer blog nak track kte balik, huhuhu...
ok tue jer kali nie....harap2 u all paham k....utk kemudahan semua...

penghargaan utk artis
epal merah batu melukut

5 comments:

  1. ok..
    tengs,,
    tutorial yg bagus,,
    Mari Berbicara Hati Ke Hati :
    Ketupat segera VS ketupat sebenar

    ReplyDelete
  2. alamak~ thx byk2... (blushing) huhu

    ReplyDelete
  3. thanks naim.. waaa~
    blushing maa~
    btw thanks a lot..weee~

    ReplyDelete
  4. weh.. batu melukut.. hg jadi model ar.. haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...