klik lahhh Nuff saya

Thursday, November 11

"saya sayang n suke sgt die"




saya sayang n suke sgt kat die.
die comel
die manja
die buat saya nak peluk n kiss byk2 kat die
kadang2 die wat sy marah gak, tapi saya syg die jugak
nak belikan byk2 hadiah kat die...
die buat rambut baru pown saya suke gak
comel sgt...
name die wat saya nak sebut byk2 kali pown x pe kan.
rindu arrrr kat die, ble nak ari sabtu nie......
nak jumpe kamu......
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>name die nurfaezah akmal
>umor die 7 tahun
>saya sayang die (adik bongsu family kami)




13 comments:

  1. cis...igt saper tadi...anyway, mmg cute!

    ReplyDelete
  2. huhu, betol lah kan, love my lil sister

    ReplyDelete
  3. thanks yaaa...blog kamu pown comel, jambu

    ReplyDelete
  4. faezah dah besar..
    eh i pon balik sabtu :D

    ReplyDelete
  5. hehe...baru excited nk tengok awek ko..cis!

    ReplyDelete
  6. anyss balik naek bas ker or ngan abg kamu???

    ReplyDelete
  7. lina kan dah cakap dah ari tue, aku nie single mingle n u want to find someone for me kan?

    ReplyDelete
  8. azuan, aku x macam kamu yang dah semestinyer hot ngan blog kamu, ramai peminat

    ReplyDelete
  9. huu..
    baru nak skodeng..
    paiejah2..:)

    ReplyDelete
  10. mira: naper? engat ape?
    daus: uit, naper blog hang laen, ajo aku, sbb nmpk stylo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...