klik lahhh Nuff saya

Sunday, December 12

FOTO ! INI DIA GADIS PALING BIADAB DI DUNIA ! (Ternyata Dari Asia)


gambar awek bodoh nak mampus nie senang hati selepas memijak anak itik
bodoh nak mampus lahanat nie
tengok, x pasal2 aku dah mencarut dalam nie.
bodoh punyer pompuan dalam gambar nie
what the F

29 comments:

  1. mak ai..
    xpatut..dia ni manusia ke bukan..

    ReplyDelete
  2. huh,confirm ke anak itik betul???

    ReplyDelete
  3. mara bnr cik naim ni...
    ishh...cian nye itik 2..x smpi ati tgk...
    huhuhu T-T

    ReplyDelete
  4. nak je aku side kick minah yang penyek itik nih.....geram tol....

    ReplyDelete
  5. Dah banyak orang yang nak popular cepat buat video pijak haiwan , tapi antara banyak haiwan yang aku tak boleh nak tengok ialah anak kucing le. Dia pijak sampai keluar otak and.....mata tekeluar...

    Latest Entry
    11 Cara Kreatif Parking Kereta Anda

    ReplyDelete
  6. Gila x beradab

    Tak da perasaan ke perempuan ni?

    ReplyDelete
  7. rasamacam nak pijak plak org ni..
    hahhahaaa

    ReplyDelete
  8. sebenarnya ini satu pekerjaan. ramai gadis wat mende2 cani pastu rakam sebarkan kat internet. setiap view video tu diorang dpt duit.

    ReplyDelete
  9. dulu ada yang pijak kucing...skang itik pulak..

    ReplyDelete
  10. macam nak cari publisiti murahan, kenapa tak dipijak anak buaya ke... harimau ke...

    ReplyDelete
  11. Ganas dan kejam!!! teruk woo.. ni bukan manusia ni

    ReplyDelete
  12. jahatnya dia!! tak berperikemanusiaan langsung. perangai macam syaitan, syaitan pun tak macam dia. huuu sedihnya ada manusia perangai kejam macam dia ni. :(

    ReplyDelete
  13. tak lama lg busuk berulat la kaki die tu..tak pun eksiden hancur trus..xcaya tunggu.

    ReplyDelete
  14. memang tak de hati dan perasann...!

    ReplyDelete
  15. what the F ?
    biar aku sambungkan , what the fuck ?
    HAHA =='

    jepun eyhh minah uhh ?

    ReplyDelete
  16. gila kot..dulu ade yang pijak anak kucing dengan heel tu

    ReplyDelete
  17. ini memang otak letak dekat tapak kaki ni.. bengong

    ReplyDelete
  18. jom kita pijak dia ramai2.. bia dia rasa..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...