klik lahhh Nuff saya

Friday, December 19

MY BELOVED FAMILY

Gmbr diambil sewaktu perkahwinan abgku, fuad di segamat...

My mom : Jiranku terutamanya cik zah slalu memanggil emakku dgn panggilan kak jah, mengingatkan pada nabil raja lawak yg slalu menggunakan nama tue dalam lawak2 nya...huhu.. aku rse cam dah x nak blajar dah..rse nak blik umah keje tolong mama jer..kecian my mom keje jge kitorang sumer..memang x leh nak konang larr..kenang jer, rse salah, nak nangis... perkara pertama yang boleh membuatkan aku nanges satu jer...ble d sebot pasal my parents...mmg rse nak nanges...takper...my job, kene abiskan blaja dlu..and then bru nak cri rezeki byk2 n nak tolong my mom...x nak dah tgk die keje lg..hoho..love u mom...muaahhh

Akak Netty : umor dier dah menjangkau 26 taun dah, special bf die, no clu...aku pon x tau ader ker x...skang nga ader kejer sket kat jakarta,indonesia...dah 2 minggu kat saner...harap bangat sumanya baek2 saja...huhu...akak graduan dari uitm shah alam dalam jurusan sains computer... die keje pon mmg dah pasang2 sistem utk syarikat2 dalam dan luar negara..(penah g indon jer pon) hoho....nga tggu gak nie, ble larr akak aku sorang nie nak kawin nie...hoho

Abang fuad : abang aku sorang nie, time sklh men. dlu agak pening pale sbb bermasalah sket... penah skali kun tau ngan die..(x der saper menang) hoho...skang die yg kawin dlu dr akak aku...hebat arr abg aku, sumer kagum sbb bini die lawa tue...hoho...x kesah larr tue..harap berkekalan spnjang hayat...huhu...dah pon keje kastam kat kelana jaya...ok larr tue...dah lama gak die keje kat saner.. ble dah kawin dapat arr satu umah kat saner..bleh lepak klu g kelana jaya (bese anta org g aji)huhu, kat bwh nie gmbr die ngan akak iparku yg comel larr gak...





Ini lar mereka berdua.....












Abang am : Abang am agak stylo,maybe sbb die rajin bkk2 computer kot..hoho...die pon ader jiwa cam aku gak..nak cpat2 abis blaja nak kje cpat....huhu...die dah abis dah taun nie...taun 2009 die taun die mula keje...harap2 die dapat keje bgs2...leh pau byk sket...hoho...aja2 fighting baba am(panggilan dr ija)

Adeak azam : Nie pening sket, bru form 4 dah accident, terok plak tue...staun x g skolah..aper d ajar time f 4 sumer nak rush blaja..aku sokong jelar die blaja..asalkan die nak blaja kan...kte kene sokong...nie mingg akhir cuti die pon dah abis dah klas tuition tue...byk gak die tanyer aku, nak recall blik..ader gak masalah utk aku, tp msh dapat recall lg...huhu...smoga die belajar bersungguh2 n try beat kwn2 die kat skolah tue sumer taun depan...chaiyok2..

Adeak siti :Adeak yg nie aku yakin lebih sket kat die...satu2 nyer pakai spek dalam family... rajin blaja die nie...bgs arr tue..blaja kat smk tun perak,jasin...dok asrama kene arr rajin sket...kot...huhu...next year amek pmr..aper aku nak kasi nie klu die dapat 9A...aku pon x tau... klu hp bek akak aku jer bg...aku...nak bg aper erk...bg bmw arr sbijik..aper ader hal...hahaha.. sendri pon x cukup makan, nak bg bendahala itu konon...hihi...ape2 hal, doa2 kan lah utk adeak aku sorang nie agar dapat 9A dalam PMR taun depan...

Adeak ija :si kecik nie...lagi...otak pandai...malas jer..byk giler perkataan n ayat dalam english die leh wat.. umor br 5 taun...untuk pengetahuan, faezah study dr kol 11 mlm smpi 2 pg depan tv channel 613...try arr tgk....sumer katun die tau...aku engat lg, time blik kg...cousin sumer tgk wonderpet kat tv9..dalam bm..die x minat pon nak tgk...haha..sbb dalam bm kot..tah lah aku pon x tau...org paling byk mendengar die speaking, mak aku larr..mak aku kate "tah aper2 larr adeak ko nie cakap, mak pon x tau nak balas aper" huhu...harap masa depan nyer cerah dan diceriakan dgn bunga bungaan yg cantek2....huhu =)


Akhir skali, nie gmbr kami sumer kat genting time tue...abis sumer aku pulun smpi aku luper yg aku x makan pagi...pening lalat aku time turun genting itu hari...haha padan muka aku...

owh akak aku x der lah...huhu





10 comments:

  1. dato'....gambo time abg mu kawen tu...mane gambo dato'? ke tukang amek gamba?

    ReplyDelete
  2. dok aii..time nie dato' jage cucu....pasai tue larr x dok dalam gambaq...aku baru jer baper ari masuk utm...nak escape x dapat

    ReplyDelete
  3. padan la....ui,gambo mu ngan abg fuad seiras...aku leh tersalah org.setelah pdg 37x br pasan dlm gamba kawen tu dato btl2 xde...kikiki

    ReplyDelete
  4. haha..agak la same muke dorg..
    by d way akak ipar u comeyl~

    ReplyDelete
  5. huhu...
    tue larr pasal...
    x tau larr sy nyer t dapat lawan ker x...

    ReplyDelete
  6. msti nye la..
    u can get whoever u want naim.
    u have what it takes la dear~

    ReplyDelete
  7. Hello I really like your blog, I would like a link exchange with you, I insert your blog to my favorite blogs ;)

    the address of my blog is: http://marcocrupifoto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. really..
    u think so...
    huhu...but i don't think so...
    haha

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. ui...ko ni,nk cari calon isteri ke nk wat model iklan? yg penting dalaman...tu.cantek xbaik pun xgune rite? tu si tuuuuttt ade...ko blaja la tackle :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...